BASES 1er CONCURS INTERNACIONAL D'ORNAMENTACIË DUCH CLARAMUNT

El primer concurs internacional d'ornamentaciˇ Duch Claramunt busca noves maneres d'entendre l'ornamentaciˇ dins del context contemporani i en l'entorn canviant que estem vivint. PretŔn buscar noves relacions en els contextos de la moda, la ind˙stria i en el propi sector de la joieria. El projecte pot ser de qualsevol forma, material i pot adoptar qualsevol posiciˇ en el cos, sempre que compleixi les noves relacions preteses en el concurs.

CONCURSANTS
El concurs va dirigit a professionals i estudiants de qualsevol disciplina relacionada amb la moda, el disseny industrial i la joieria, Ús per aix˛ que es desenvolupa en dues etapes. La primera de projecte, on es seleccionaran els 20 participants que hauran de construir les seves peces per passar a la segona etapa, d'on sortirÓ el guanyador.

CALENDARI
-Basses i full d'inscripciˇ.
A partir del 20 octubre de 2002 es podran baixar de la web. duchclaramunt@duchclaramunt.com. I hauran de ser complimentades i reenviades.
-Primera etapa.
Les propostes s'hauran d'entregar abans de les 14h del 15 de maig 2003 a les oficines centrals de DuchClaramunt al carrer Ramon Turrˇ 51, 08005 Barcelona. Els paquets postals hauran de portar el segell anterior a aquesta hora i dia.
-Selecciˇ i anunci dels 20 participants.
Durant els 15 dies segŘents a l'entrega dels projectes.
-Segona etapa.
L'entrega de les propostes de la segona etapa serÓ abans de les 14h del 15 de Setembre del 2003 a les oficines centrals de DuchClaramunt.

NORMES DE PRESENTACIË DEL PROJECTE
En la primera etapa es presentarÓ:
A.
Plafˇ o plafons rÝgids (suport cartrˇ ploma de 5 mm) en format A4 vertical. ContindrÓ la informaciˇ grÓfica necessÓria per a l'adequada comprensiˇ del projecte. TambÚ podrÓ incloure un text explicatiu.
B.
Maqueta o prototip (opcional).
C.
Mem˛ria a mida A4 si es considera que pot aportar informaciˇ complementaria d'interŔs per al jurat.
D.
Sobre tancat que contindrÓ el Full d'inscripciˇ, degudament omplert . A fi de garantir l'anonimat, l'˙nic element identificador serÓ el nom del projecte que haurÓ de figura en el frontal del plafˇ, en la maqueta, en la mem˛ria i a l'exterior del sobre tancat.
En la segona etapa es presentarÓ:
A.
La peša degudament constru´da amb tota aquella informaciˇ necessÓria que consideri el concursant per la seva perfecta comprensiˇ.
B.
A fi de continuar l'anonimat l'˙nic element identificador serÓ el nom del projecte que figurarÓ en l'embolcall de la peša aixÝ con en l'exterior de un sobre tancat que contindrÓ una fotoc˛pia del full d'inscripciˇ.

COMPOSICIË DEL JURAT
El jurat estÓ format per professionals de diferents disciplines, arquitectes, grafistes, industrials, joiers, artistes, dissenyadors industrials i fot˛grafs, que donaran a la convocat˛ria una visiˇ globalitzadora de les propostes.

Carme Pinˇs. Arquitecte.
Marta Estrada. Botiguera.
Xavier Mariscal. Dibuixant.
Jaume de Laiguana. Fot˛graf.
Salvador Edgar. Industrial.
Joan Blanquer. Industrial.
Joan Oliveres Bagues. Joier.
Enric Majoral. Joier.
Beatriz Wurstz. Joiera.
Miquel Cunill. Orfebre.
Ramon Enric. Pintor.
Pep Valls. Publicista.

PREMIS
5000Ç pel guanyador i la posibilitat per tres dels seleccionats d'entrar a formar part de l'equip creatiu de DuchClaramunt en el seu centre de disseny a Palo Alto. Barcelona.

ENTREGA DE PREMIS, EXPOSICIË I DIFUSIË
En un acte p˙blic que es celebrarÓ durant el mes de Setembre de 2003.
Els projectes seleccionats s'inclouran en una exposiciˇ sobre joieria contemporania durant la fira de BARNAJOIA 2003.

 

 CONCURS   
INICI  |  CONCURS  |  @